Kíváncsi vagy Julia Roberts 12 millió dolláros nászajándékára?

 

Az Oscar-díjas amerikai színésznő egykori vőlegényétől, a brit származású Kiefer Sutherlandtől kapta nászajándékba a Montanában, a festői Whitefish tónál található házat 1990-ben.

A Montanában található tóparti ingatlant még 1990-ben Julia Roberts számára építtette egykori vőlegénye, Kiefer Sutherland  – akivel a színésznő végül pár nappal az esküvő előtt szakított.

A manapság Golden Bear Ranch néven ismert ingatlant 2015-ben teljeskörűen felújították és átalakították, most pedig 12 millió dollárért bárki megveheti.

A házban öt hálószoba és hat fürdőszoba van, egy iroda, egy nappali, nagy konyha, és teraszra nyíló étkező, de találunk benne saját tornatermet és borospincét is, az 5,5 hektáros telken pedig kültéri jacuzzit, golfpályát, kavicsos strandot, saját kikötőt csónakházzal és természetesen egy 200 négyzetméteres vendégházat is, amiben két hálószoba, két fürdőszoba, konyha, egy nappali, és egy étkező kapott helyet.

Nézd meg ezt a mesés villát!julia-roberts-montana-lake-house-01 julia-roberts-montana-lake-house-02 julia-roberts-montana-lake-house-03 julia-roberts-montana-lake-house-04 julia-roberts-montana-lake-house-05-1 julia-roberts-montana-lake-house-06 julia-roberts-montana-lake-house-07 julia-roberts-montana-lake-house-08 julia-roberts-montana-lake-house-09 julia-roberts-montana-lake-house-10

via Architecturaldigest

Inline
Inline